Home » Af Anja, Hmm.., Køn(t)

Skår i Folketinget?

15/9 2010 2 kommentarer

Damerne har igen fået besøg af Anja. Hende der var ude og leje med truckerne og har åbnet fin butik. Anja har hygget sig med sin egen lille beauty pageant i folkeren.

Der er ikke super meget, der tyder på det, når man en ganske almindelig tirsdag aften får lyst til at gå ansigterne igennem for at se, om der skulle være et enkelt skår – en såkaldt godte – imellem de 179 medlemmer!

Jeg har lagt regler for mig selv…

  1. Jeg skal finde et stk. lækker hankøns-væsen i hvert parti
  2. Jeg skal lave en Top 5 over Herre Hotties i Folketinget

Jeg går i gang – alfabetisk. Først Dansk Folkeparti. Opgaven ser nærmest umulig ud fra starten af. Jamen, jamen, skal pladsen gå til hyggelige Søren Espersen eller ukendte Ib Poulsen fra Thisted??

(det er Ib til venstre)

Nåå, næste forsøg er De Konservative. Nu må da der komme nogle lækre gutter i uniformer eller tjekkede jakkesæt! Ikke, nikke nej! Og de har endda Kulturminister-posten – det nærmeste vi kommer til design. Jeg er lige ved at tro, at vinderen bliver sølvræven Helge Adam Møller godt fulgt af nuttebassen Jakob Axel Nielsen.

(det er Helge til højre)

Videre, videre. Hurtigt. Det Radikale Venstre. Åh ja, jeg ser det allerede for mig. Caffe Latte-drengene, der er lidt lækkert sløsede i tøjet, international minded, med intelligent humor og… åh, nej, der er kun en mulighed – Morten Østergård.

Det var ikke lige der, jeg var i tankerne…

Så er jeg nået til Enhedslisten – valget står mellem Frank Åen og Per Clausen. Need I say more?

Jeg begynder jo nærmest at tvivle på, at jeg nogensinde kan skabe en Top 5! Hvordan kan det tillades at stille op og repræsentere befolkningen uden at have en anelse kvinde-tække. Vi er trods alt halvdelen af befolkningen.

Men ikkeee give op! Vi prøver nu Liberal Alliance, der spår sig selv en STOR fremtid. Det er nok ikke i modebladene. Den eneste med en lille chance er Anders Samuelsen.

Nå, nu kommer der vel snart nogle store partier, hvor der er en reel chance. Socialdemokraterne. Er det her, at jeg skal finde mig en handy, hot håndværker? I don’t know. Ud af 45 medlemmer er den mest sexede vel Henrik Sass Larsen. Er det ikke cool at være socialdemokrat?

Hvad så med de unges parti, Socialistisk Folkeparti. De fester, drikker, synger og hopper. De må da have nogle tjekkede, frække, velskårne mænner. Yeah! NOOO! Pigerne er sq lækrere end drengene. Min nummer et er en lettere ukendt sønderjyde med en halvkriminel alder!!!

Jesper Petersen

Jeg bliver nødt til at sige det. Vi er nået til det sidste parti. Venstre. Jeg håber, at du føler med mig. Tænk at have set frem til at lave en Top 5 med halvgamle, utjekkede, småkvapsede enspændere uden charme og lækkert hår! Undskyld, jeg ved det. Vi mangler Venstre…

Bønder alle sammen. Flotte, elegante kvinder, men mændene… puhaa… Tænke, tænke… En lille date med Kristian Jensen eller Troels Lund Poulsen? There’s no way, honey! Enten skal man være lesbisk eller også nappe Thor Pedersen, der på en god dag har et lille touch George Clooney.

Og nej, jeg er regelbryder. Jeg nægter at lave en Top 5 over halvhængte hankatte, der hverken kan vise tænder eller krop. Jeg sagde NEJJJJ! Men hvem ved, måske en dag jeg kan overtales til at lave en Top 100 over Non-Hotties i Tinget! Eller over kvinder – vinderen bliver hverken Tung-Hornbech eller K-Espersen – hvem det bliver må du se en anden gang.

Jeg glæder mig allerede til næste valg – jeg stemmer for flere Hotties til at repræsentere dejlige Danmark!

PS. Oversete frække folketingsmedlemmer af hankøn høres der gerne om ;)

Related posts:

The girls from Ipanema
Femi…Hvad for en burka?
Hjem kære hjem
Share

2 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Du kan også abonnere på kommentarerne via RSS.