Home » Af Mette, Kultiva2eren, Navlen

Ung i 30erne på Rosseren!

9/7 2010 4 kommentarer

Vi har igen besøg af Mette. Hende med de knap så snappy comebacks. Denne gang hjemvendt fra Roskilde Festival:

Jeg er 31 år gammel. Man kan også sige, at jeg er 31 år ung. For sådan har jeg følt mig den sidste lille uges tid. Ung.

Min søde veninde T skaffede mig et job på årets Roskilde festival. Det i sig selv må siges at være ret ungt, eftersom jeg i de sidste fire år rent faktisk har haft et fast arbejde og derfor tjener redelige penge. Jeg havde ikke købt en billet, fordi jeg netop følte mig lidt for gammel til at blive ved med at feste hele natten med fedtet hår, sorte negle, tis på sko og tæer, beskidte trusser og tisstøv i næse og hals. Og alt for gammel til at vågne op dagen efter en lang nat med fest og druk i et 50 grader varmt telt med hamrende tømmermænd og trang til et toilet uden lort op af kanterne, men et med træk-og-slip og ren kumme. Ikke desto mindre gik jeg all in til ALT ovenstående dette år igen. Rocker-ungt!

Jeg valgte endda at sove sammen med pøblen i min sædvanlige lejr, Van Damme Camp – en stor lejr med fest og dans hver aften/nat, i stedet for at ligge i den kedelige medarbejdercamp. Igen et mega ungt valg.

Fordi min lejr så åbenbart lå i en slags Bermudatrekant af fest med fokus på de fantastiske dybder en bas kan nå – især fra gigantlejren Promilleservice – fik jeg kun et absolut minimum af søvn de fem nætter, jeg var der. Når jeg skulle lægge mig til at sove, føltes det som at have lagt sig inde i en af højtalerne ved Orange scene under Motörhead-koncerten. Derfor var det bare med at gå til ro i en ordentlig morgenbrandert, så man ikke bemærkede vibrationerne og lyden af, hvad der føltes som den samme enerverende technosang på repeat om og om igen! Det er fandme giga ungt!

Foto: Mathias Bojesen

For nogle år siden gik jeg rundt på selvsamme festival og følte mig godt gammeldags gammel. Der var fyldt med larmende, irriterende teenagere med mærkeligt tøj, attituder og piercinger steder, hvor solen aldrig skinner. Jeg ved ikke, om det er fordi, at jeg har accepteret teenagere og andre gøglerfolk for, hvad de er, eller om klientellet på festivalen har ændret sig, men i hvert fald var det med smil og glæde, at jeg omkring mig så en masse feststemte mennesker på min egen alder til årets Roskilde festival. Det fik mig til at føle mig enorm ung!

Men hey – 30 skulle jo efter sigende også være det nye 20!!! Jeg er meget med på den. Give it up for the thirties. Det bliver en god sommer!

/Mette

Related posts:

Helt i Hein’et
It’s a man’s world: Verdens bedste pizza og en røvsyg fodboldskamp…
Monday Monday
Share

4 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Du kan også abonnere på kommentarerne via RSS.