Home » Af Cathrine, Fodbold

Verdens bedste fodboldspiller…

11/1 2011 Ingen kommentarer

…er Messi. Og derfor er jeg kisteglad i dag. No shit. Jeg sagde det jo damer. Han er verdens bedste! Og det blev han også kåret til i går aftes lige for næsen af Barcelonakameraterne Xavi og Inesta (aka to små spaniere, som også besidder et vist bold-troldmandsskab – lidt ligesom Harry Potter, der også er lille, men samtidig kan trylle. Bare uden bold. Men helt klart med magi). Så skider jeg hul i om Tipsbladet, Mourinho (Real Madrids dark lord af en strateg og træner, der også blev kåret til verdens bedste af sin slags i går) – og ikke at forglemme Michael Laudrup (lille tip: sig aldrig noget ledt om Michael over for jeres mænd. Her er tale om en urørlig barndomshelt af dimensioner) – synes, at det var en fejlagtig og populistisk kåring, og at den hollandske Wesley Sneijder skulle have været med i opløbet. Fordi han har vundet så og så mange titler sidste år – inkl. en VM sølvmedalje selvfølgelig.

Uenigheden om kåringen lader til at opstå fordi, det ærligt talt virker lidt uklart, hvad vurderingskriterierne er. Altså, er det den spiller, der har vundet mest i det forløbne år, er det den mest kompetence-komplette eller hvad er det? – ikke rigtig til at finde ud af. Men nu er det imidlertid slået fast: Messi er VERDENS bedste. Mit personlige bud på, hvad grundene til det er, kunne se sådan her ud:

1. Messi er fra Argentina, et gennemført sejt fodboldland.
2. Messi er 167 cm høj. Usædvanligt for en sportsmand af den kaliber i udgangspunktet at være en undermåler.
3. Messi er en fighter.
4. Messi er en målræv.
5. Messi er en holdspiller, og har næææsten altid en finger med i spillet, når Barca scorer.
6. Messi har en eklatant spilforståelse, og er eminent i sin timing.
7. Messi er god med begge ben. Ikke noget man ser hver dag.
8. Messi er en dribler af guds nåde.
9. Messi har i løbet af det sidste år forbedret sine langskud (altså han kan score på behørig afstand af målet nu).
10. Messi er næææsten aldrig middelmådig. Og der er i det hele taget for meget fremtrædende middelmådighed i den her verden.

11. Messi ligner en rar (lidt forvokset) konfirmand. Se bare…Og så siger han på eksemplarisk sympatisk vis om gårdsdagens sejr: “For at være helt ærlig så havde jeg ikke regnet med at vinde i dag, det er bare dejligt at være her sammen med mine to kammerater. Det gør det endnu mere specielt at vinde”.

Foto: Politiken.dk

Ja, det er Messi. Og fodbold, når det er bedst!

Related posts:

Messi vs. Ronaldo: Who's got the look?
Jørgen kan godt li’ brune damer
Hjem kære hjem
Share

Skriv en kommentar!

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Du kan også abonnere på kommentarerne via RSS.